Home Početna Startseite
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks

web design by: newpoint.rs

Cvijićeva br. 43 (ugao Cvijićeve i Jaše Prodanovića) Beograd, Palilula

+381 11 40 85 467  |  +381 60 35 85 106

office@helunaenterijeri.co.rs


mb: 21091529

pib: 108908056


HELUNA ENTERIJERI DOO BEOGRAD-Palilula PROJEKTI PO MERIVeć dugi niz godina Austrijska kompanija OPTIMO jedan je od najbitnijih evropskih proizvodjača dušeka bez žičanog jezgra i elastoflex krevetnih podloga. Svi dušeci koje možete da pogledate i probate u našem prodajnom salonu, pravljeni su po ergonomskim pravilima i cilj im je da se što bolje prilagode obliku tela i opuste muskulatornoskeletni sistem. Čak i najjednostavniji model će u mnogome doprineti poboljšanju kvaliteta Vašeg sna.


KAINDL je lider kada je reč o inovacijama u oblasti podova i enterijera. U ponudi imaju zaista inspirativne ploče i podove. Ono što je počelo kao mala pilana davne 1897. godine je u međuvremenu izraslo u globalnog igrača u segmentu podova i unutrašnjeg dizajna.

Sa proizvodima koji su uvek bili korak ispred,  biljkama i high-tech instalacijama, postavili  su nove standarde u drvno-prerađivačkoj industriji.


BLUM je Austijsko preduzeće specijalizovano za proizvodnju funkcionalnih okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova, šarki i elemenata za izvlačenje nameštaja - specijalno za kuhinje.

BLANCO je osnovan 1925. godine. Bavi se proizvodnjom kuhinjske opreme, ketering sistema, medicinske opreme i delova od inoxa za industriju. Proizvodnja kuhinjske opreme fokusirana je na izradu sudopera, kao centralnog mesta u svakoj kuhinji. BLANCO  je jedini proizvođač sudopera u svetu koji samostalno proizvodi sva 3 materijala koja su u ponudi (INOX, KOMPOZITNI MATERIJAL, KERAMIKA). Dugi niz godina lider je u inovacijama i kvalitetu u svojoj branši. Kao vodeći proizvođač sistema za kuhinje, BLANCO-ov zadatak je da ispuni, probudi i unapredi želje svojih kupaca. BLANCO-va centrala nalazi se u Nemačkoj, a širom sveta BLANCO zapošljava 1200 ljudi.

STUDIO LJUBIĆ na čelu sa arhitektom Bobanom Ljubićem se bavi dizajnom, funkcionalnim i estetskim uređenjem prostora, projektovanjem i dizajnom kuhinja i nameštaja, izradom idejnih projekata i realnih 3D modela nameštaja, enterijera i eksterijera.

High Level Security bavi se projektovanjem i ugradnjom sistema video nadzora, kontrole pristupa, protivpožarnih sistema i alarma najnovije generacije, interfona. Takođe, bave se i dekorativnom halogenom i LED rasvetom.

Počeli su pre pet godina, obezbeđujući  vozila najrazličitijim sistemima elektronske i mehaničke zaštite. Da bi njohvi klijenti mirno spavali, to nije bilo dovoljno. Ubrzo su okupili mlad, ali stručan tim inženjera, koji projektuju i montiraju najsavremenije sisteme zaštite objekata.

Partneri